Προφίλ

Από το 2006 η εταιρεία MEDIHUB κυκλοφορεί στην ελληνική επικράτεια πρωτοποριακά διατροφικά σκευάσματα, συνάπτοντας συνεργασίες με αναγνωρισμένους διεθνώς οίκους παραγωγής.

Το κύριο χαρακτηριστικό των προϊόντων μας είναι η ευκολία στη χρήση, η ασφάλεια στη χορήγηση των θρεπτικών συστατικών που απαιτούνται κατα περίσταση και η ανώτερη γεύση και εμφάνιση, που βοηθά στη συμμόρφωση ως προς την ειδική δίαιτα.

Συνεχώς αναζητούμε στις διεθνείς αγορές διατροφικά σκευάσματα για την υποστήριξη όλο και περισσότερων ασθενών, για ολοένα και περισσότερες παθήσεις, με στόχο τη διευκόλυνσή τους στην προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγείας.

Οι συνεργασίες μας με τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής στην Ελλάδα, παρέχουν εξασφάλιση των σωστών συνθηκών που προβλέπονται για προϊόντα ειδικής διατροφής.

Παράλληλα, οι πάσχοντες και οι ανάγκες τους βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής μας και ο προσανατολισμός της εταιρείας μας είναι πάντα προς την κατεύθυνση της άμεσης και σωστής εξυπηρέτησης.

Η διάθεση των διατροφικών σκευασμάτων πραγματοποιείται μέσω των φαρμακαποθηκών και φαρμακείων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε τα γραφεία μας.

H εταιρεία MEDIHUB από το Μάρτιο 2016, είναι τακτικό μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών προϊόντων (ΣΕΙΒ).

  Η εταιρεία MEDIHUB από 1/1/2017 είναι συμβεβλημένη πάροχος με τον ΕΟΠΥΥ.

Η Medihub διαθέτει πιστοποίηση ποιότητας ISO:9001 2015. iso pdf

 

Medihub

Η πιο προηγμένη επιλογή στην ειδική δίαιτα