Sanavi

Η SANAVÍ S.A., είναι μια εταιρία με σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής διατροφικών σκευασμάτων, αφοσιωμένη στην πρωτοπορία και την έρευνα από το 1982. Τα σκευάσματα που αναπτύσσει έχουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που συντείνουν στην καλή υγεία των καταναλωτών.

Ως ηγέτης στη Διατροφή και τη Θρέψη, η SANAVÍ έχει ως κύριο μέλημα τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων που παράγει. Για αυτόν το λόγο διαθέτει ιδιόκτητα εργαστήρια Ελέγχου Ποιότητας και εξειδικευμένη ομάδα που πραγματοποιεί ελέγχους σε καθημερινή βάση, ως προς τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν οι πρώτες ύλες και τα τελικά προϊόντα.

Η επιβράβευση αυτής της προσπάθειας ήρθε όταν η SANAVÍ έγινε η πρώτη Ευρωπαϊκή Εταιρία Διατροφικών Σκευασμάτων που πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τα στάνταρ του Διεθνούς Συστήματος Ελέγχου Ποιότητας ISO-9001.

Στη SANAVÍ γίνεται προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, χρησιμοποιούνται προηγμένες τεχνολογίες και μέθοδοι παραγωγής και εκτελούνται οι αυστηρότεροι έλεγχοι ποιότητας. Για όλους αυτούς τους λόγους οι σειρές παραγόμενων προϊόντων διαθέτουν:

• ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ & ΥΦΗ • ΥΨΗΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ• ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΨΗ

Τα προϊόντα της SANAVÍ πωλούνται σε πολλές χώρες σε όλες τις ηπείρους, μέσω εξειδικευμένων δικτύων διανομής.

Harisin

Άριστη ποιότητα - Εξαιρετική υφή - Υψηλή θρεπτική αξία

• Κατάλληλα για τη διαιτητική συμμόρφωση ασθενών με εντεροπάθεια από δυσανεξία στη γλουτένη (κοιλιοκάκη) και ερπητοειδή δερματίτιδα.
• Τα προϊόντα HARISIN έχουν γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ και αποζημιώνονται από τα Ασφαλιστικά Ταμεία. περισσότερα

Άριστη ποιότητα - Εξαιρετική υφή - Υψηλή θρεπτική αξία

• Κατάλληλα για τη διαιτητική συμμόρφωση ασθενών με εντεροπάθεια από δυσανεξία στη γλουτένη (κοιλιοκάκη) και ερπητοειδή δερματίτιδα.
• Τα προϊόντα HARISIN έχουν γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ και αποζημιώνονται από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
• Τα προϊόντα HARISIN είναι κατάλληλα για ασθενείς που ακολουθούν ειδική διατροφή, λόγω δυσανεξίας και σε άλλα συστατικά τροφών.


ΧΑΡΙΣΙΝ σημαίνει:

Χωρίς γλουτένη. Σύμφωνα με τον κανονισμό 41/2009 της Ε.Ε. η ένδειξη «χωρίς γλουτένη» δηλώνει περιεκτικότητα γλουτένης μικρότερη των 20ppm (μέρη ανά εκατομμύριο). Τα προϊόντα HARISIN σε πλήρη εναρμόνιση με τον πρόσφατο κανονισμό είναι «χωρίς γλουτένη» και διασφαλίζουν την τήρηση της διατροφής εντός των αυστηρών ορίων που προβλέπονται για υψηλό επίπεδο προστασίας.
Αγνά υλικά, όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι, αλλά και πρώτες ύλες που δεν περιέχουν εκ φύσεως γλουτένη, αναζητούνται επιμελώς από ομάδα ειδικών του εργοστασίου SANAVI S.A. στην Ισπανική επικράτεια. Οι πρώτες ύλες γίνοvται δεκτές μόνο μετά από ενδελεχείς ελέγχους που πραγατοποιούνται αποκλειστικά από τα ιδιόκτητα εργαστήρια SANAVI. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι για τη διαχρονική ποιότητα των προϊόντων HARISIN.
Ριζωμένο στον πλούσιο κάμπο της Γρανάδα στη Νότια Ισπανία, το εργοστάσιο της SANAVI είναι σημείο αναφοράς, αφού από το 1982 παράγει τα προϊόντα «χωρίς γλουτένη» HARISIN που έχουν ξεπεράσει τα «στενά» όρια της Ευρώπης.
ISO9001/ISO14001 είναι οι πιστοποιήσεις ποιότητας του εργοστασίου SANAVI, τόσο για την παραγωγή των προϊόντων HARISIN, όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος. Όφελος στην υγεία μας δεν έχουμε μόνο από την τήρηση της δίαιτάς μας, αλλά και από το νερό που πίνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε. Η εταιρεία SANAVI S.A. ήταν ιστορικά η πρώτη ευρωπαϊκή βιομηχανία ειδικών διαιτητικών τροφών, που πιστοποιήθηκε κατά ISO, με συνεχείς ανανεώσεις των πιστοποιήσεων μέχρι σήμερα.
Συνεχής αναζήτηση νέων συνταγών και νέων μεθόδων παρασκευής των προϊόντων HARISIN έχουν οδηγήσει σε διαχρονική επιτυχία της σειράς, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις Η.Π.Α., τη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Αφρική. Κάποια από τα προϊόντα HARISIN είναι μοναδικές συνταγές, για να μπορεί να απολαμβάνει κανείς ελευθερία στη μαγειρική χωρίς γλουτένη.
Ισορροπημένη διατροφή είναι ο πρωταρχικός στόχος στο σχεδιασμό του κάθε προϊόντος HARISIN. Με αυτόν τον τρόπο, η κατανομή των θρεπτικών συστατικών των προϊόντων δεν επηρεάζει το καθημερινό διαιτολόγιο.

κλείσιμο
Harifen
Ειδικά προϊόντα διατροφής με χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες
Άριστη ποιότητας - Εξαιρετικής υφής - Υψηλής θρεπτικής αξίας

Τα προϊόντα Harifen από τη MEDIHUB, είναι κατάλληλα για τη διαιτητική συμμόρφωση των ασθενών που ακολουθούν δίαιτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. περισσότερα
Ειδικά προϊόντα διατροφής με χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες
Άριστη ποιότητας - Εξαιρετικής υφής - Υψηλής θρεπτικής αξίας

Τα προϊόντα Harifen από τη MEDIHUB, είναι κατάλληλα για τη διαιτητική συμμόρφωση των ασθενών που ακολουθούν δίαιτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.
• Φαινυλκετονουρία και άλλες διαταραχές του μεταβολισμού των αμινοξέων
• Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια (τελικού σταδίου)
• Ηπατικής Ανεπάρκειας.

Τα προϊόντα της σειράς Harifen από τη MEDIHUB έχουν γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ και διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Τα προϊόντα της σειράς Harifen παρασκευάζονται στην Ισπανία από τη SANAVI S.A. κλείσιμο

Η πιο προηγμένη επιλογή στην ειδική δίαιτα