Εταιρικό Προφίλ

Η MEDIHUB CLINICAL NUTRITION, από το 2006 δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με καταξιωμένα παγκοσμίως προϊόντα κλινικής διατροφής για την κάλυψη της διατροφής των ασθενών τόσο σε σπάνιες όσο και συχνές παθήσεις. Ο στόχος μας με την επιλογή των προϊόντων που θέτουμε σε κυκλοφορία είναι να υποστηρίξουμε τους ασθενείς σε όλα τα στάδια της ζωής από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση, έτσι ώστε να μπορούν να ζήσουν με την όσο δυνατόν πληρέστερη ποιότητα ζωής.

Εμείς στην MEDIHUB CLINICAL NUTRITION έχουμε ως προτεραιότητα την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας να μετατρέψουν την επιστήμη της διατροφής σε αποτελεσματικές λύσεις σε όλα τα στάδια της ζωής στην προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγείας των ασθενών τους.

Παράλληλα  οι πάσχοντες και οι ανάγκες τους βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής μας και ο προσανατολισμός της εταιρείας μας είναι πάντα προς την κατεύθυνση της άμεσης και σωστής εξυπηρέτησης.

  • Η εταιρεία MEDIHUB CLINICAL NUTRITION είναι συμβεβλημένη πάροχος με τον ΕΟΠΥΥ.
  • H εταιρεία MEDIHUB CLINICAL NUTRITION  είναι τακτικό μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών προϊόντων (ΣΕΙΒ). 

Οι συνεργασίες μας με τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής στην Ελλάδα, παρέχουν εξασφάλιση των σωστών συνθηκών που προβλέπονται για προϊόντα ειδικής διατροφής.

Η διάθεση των προϊόντων μας  πραγματοποιείται μέσω των φαρμακαποθηκών / εξουσιοδοτημένων διανομέων και φαρμακείων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η MEDIHUB CLINICAL NUTRITION  διαθέτει πιστοποίηση ποιότητας ISO:9001 2022