Παγωτό βανιλιά

 

Γρήγορη συνταγή για αφράτο παγωτό με Prozero!

Σερβίρετε το παγωτό σας με φρούτα, σοκολάτα Vitabite και μπισκότα χαμηλά σε πρωτεΐνη.  

 


Μερίδες: 1 Κιλό παγωτό

Συνταγές χαμηλές σε πρωτεΐνη - Παγωτό βανιλιά
  • 500ml από την κρέμα γάλακτος με Prozero
  • 1-2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 90γρ. ζάχαρη άχνη
  • 2-3 σταγόνες κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά)

Φτιάξτε το στο χέρι

  1. Σε ένα μπολ προσθέστε την κρύα κρέμα γάλακτος με Prozero και χτυπήστε με ένα μίξερ χειρός για 2-3 λεπτά μέχρι να γίνει αφράτη.
  2. Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη, τη βανίλια και το χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά) και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί. 
  3. Αδειάστε το μείγμα σε μεγάλο, ανθεκτικό στην ψύξη, πλαστικό περιέκτη και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα. 
  4. Αφαιρέστε από την κατάψυξη.
  5. Με ένα πιρούνι ή με ένα σύρμα χειρός χτυπήστε το παγωτό γρήγορα ώστε να σπάσουν οι παγοκρύσταλλοι που έχουν δημιουργηθεί.
  6. Τοποθετήστε ξανά το παγωτό στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες και... το παγωτό σας είναι έτοιμο!

 

Φτιάξτε το χρησιμοποιώντας ηλεκτρική μηχανή παγωτού

  1. Ακολουθήστε τις οδηγίες στα βήματα 1 και 2. 
  2. Αδειάστε το μείγμα στη μηχανή παγωτού. Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή και χτυπήστε έως ότου το παγωτό γίνει παχύρευστο.
  3. Μπορείτε να καταναλώσετε το παγωτό αμέσως ή να το μεταφέρετε σε κατάληλο περιέκτη και να το αποθηκεύσετε στην κατάψυξη. 
Vitaflo, Nestle Health Science - ProZero™
Vitaflo, Nestle Health Science

ProZero™

Αναλυτικά